Najnovšie recenzie zo sekcie Starostlivosť o dekolt a poprsie
- Pekne vonia
Zatial neviem posudit, pouzivam este kratko
- Manželka si to nevie vynachváliť
Funguje to!
- Oproti inym mastickam tohto druhu, je to velke balenie za ovela nizsiu cenu. Velmi dobra mast.
kedze som len teraz zacala používať, neviem este ohodnotiť, hodnotenie doplním
- Krém je dobrý aj na prevenciu popraskanych a bolavych prs
- pripravok je na individualne pouzivanie,oplati sa.
Vyzivový doplnok je kvalitny,urcený nie len pre vonkajsiu
krasu ale aj starostlivost sama o svoj zovnajsok.
- Účinná a rýchla pomoc pri bolesti bradaviek
- Výborný produkt
- Príjemná konzistencia.
Avent Nipple Cream krém na bradavky 30 ml
Pridané: 26. septembra 2017
(naposledy upravené 3. októbra 2017)
Zakúpený v MojaLekáreň.sk
Krem sa nemusi pred krmenim zmyvat, dobre zvlacnuje pokozku.
- produkt splnil moje ocakavania
- najlepšie čo existuje...mala som to pred 12.rokmi, pred 10.tii rokmmi a aj teraz ked sa nám narodila Silvinka a žiadne popraskane alebo bolave bradavky., to je moja skúsenosť s Avent
- pomoc pri regeneracii bolestivych bradaviek
- od konkretnej lekarne kde bol kupovany mal krem inu konzistenciu. akoby v nom bolo viac vody. obava zo zleho skladovania
- Účinky ešte neviem posúdiť, úžasne vonia, dobre sa rozotiera, dobrá cena.
- ???
Nákup jednoznačne doporučujem.
- nemastna emulzia
- rychlo sa vstrebava
- nezanechava mastny a lepkavy pocit
- krasna vona
- velke balenie
- nizka cena
Tento produkt mam prvykrat. Chcela som nieco nie moc financne narocne. Pochybujem, ze to za tuto cenu splnuje ucel, ktory je napisany na obale. Ale chcela som nejaky krem urceny konkretne na dekolt a prsia. To ze to zvacsuje prsia o 1 velkost je hlupost, ale je to aspon urcene na tuto oblast. Ziadne zazraky necakam. Hlavne ze sa vzdy vecer niecim natriem. Lebo na oblast dekoltu sa telove mlieko moc nehodi a zda sa mi zbytocne vyhadzovat kopu penazi za drahe kremy, kedze nepomoze ani jeden. To by uz plasticki chirurgovia nemuseli vykonavat svoje remeslo.
žiadne výsledky
- ten krém je super, mám oveľa pevnejšie prsia, rýchlo sa vstrebáva
ten krém je super, mám oveľa pevnejšie prsia, rýchlo sa vstrebáva
- S produktom Super prsia krém som spokojná
S produktom Super prsia krém som spokojná užívam aj tabletky. Prsia mám pevnejšie a v obvode väčšie o 1,5 cm za dva mesiace. Čo je super výsledok
Weleda Olej na masáž prsu 50 ml
Pridané: 14. apríla 2016
(naposledy upravené 14. apríla 2016)
Zakúpený v Bambino.sk
kvalitny olejcek na masaz, pouzivala som v prvych mesiacoch dojcenia, kym som mala prsia velmi naliate, pripad,ne aj na hrcky, neskor nebolo treba...
Zobrazujem 101 - 120 zo 130 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 5 [ 6 ] 7 Ďalšie »